donderdag 12 oktober 2017

Webshop UpdateHallo beste lezers

Webshop:
Afgelopen week zijn er weer aardig wat nieuwe artikelen op de webshop geplaatst o.a, nieuwe stoffen van HoffmanAndover en Quilting Fabrics.
Om snel de nieuwe geplaatste artikelen te kunnen vinden heeft de webshop een kleine verandering ondergaan, voornamelijk in het menu.
Onder betreffende kop-link in het menu staan onder de afbeelding (zie hieronder) de laatst geplaatsten artikelen. Zo hoeft men niet door de gehele collectie te scrollen.

Kom je mij ergens tegen,
ik sta boven nieuw geplaatste artikelen.


DMC-Mouliné Nieuws

Het kleurenpalet van het bekende DMC Mouliné borduurgaren is uitgebreid!

De 35 nieuwe kleuren zijn een antwoord op de veranderende trends en daarmee de vraag naar specifieke kleuren. Het kleurenpalet moet breed, tijdloos maar ook van deze tijd blijven. De manier van borduren verandert ook, en DMC luistert naar de verzoeken van de fans die nu 500 kleuren tot hun beschikking hebben.

De nieuwe kleuren zijn verdeeld in de thema´s Industrial (neutrale tinten), Zen Garden, (groene, gele, en pastelroze, rode en blauw en blauw), Royal (diepblauwe en paarse tinten)


Ter introductie van de nieuwe DMC Mouline kleuren is er nu ook een prachtige geschenkverpakking verkrijgbaar.
Leuk voor een cadeautje, b.v. onder de kerstboom!

Er zijn ook nieuwe DMC Cross Stitch patronen boekjes verschenen waar de nieuwe kleuren zijn gebruikt.

Al met al dus een mooie gelegenheid om de webshop te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Laatste bericht

Applicatie Quilt

Op onze Open Dagen hebben we onderstaande quilt mogen tentoonstellen/ Deze prachtige quilt is met de hand vervaardigd en is geheel...